21 August, 2011

Lawak 28

"yuhuuuuuu. tadi uollsss buka ape? ahkak buka periuk je."  - ahkak (jangan buka kalau taknak kontroversi)

9 comment (s):

Shuhaida Subri said...

dahsyat!

[Reply]
bella_bumbum said...

hahaha dah baca belog dia. dasat dasat ! HAHAHA memang anti gila dengan elia tu, HAHA

[Reply]
Meck said...

haha mmmg dasyat tapi kekadang bkn nak baca sgt pasal elia. ayat ahkak tu mmg lawak haha best blog dia tu haha

[Reply]
Shuhaida Subri said...

baru baca sket post kat blog tu.
masih belum pickup sgt nape dia anti sgt kat si elia tu. tp mmg ramai pun yg x bape suka kat elia tu. sebabnya suka interprame sgt ex-tunang dia tu. balik2 en apek, balik2 en apek. aku pun boring gak baca. hehehe

[Reply]
Meck said...

aku pun x berapa jugak dgn elia tu sebab publisiti lebih. apa yg aku tau ahkak ni byk cable. byk benda dia dapat tau. dr mana xtau lah. tp syok la di kala boring.. dah hbs baca blog ahkak, buat research pulak ket jejariruncing haha

[Reply]
Shuhaida Subri said...

aah.. betul2..
cari publisiti je lebey..
masih belum bnyak cite pasl dahlia teck. cite pasl dia ni pun best gak. klu dia buat cite norman hakim & memey kan best. menyampah gak kt dorg 2 tu.. anti kat pemusnah rumah tangga org.

[Reply]
Meck said...

ahaha artis susah sikit. byk halangan.org biasa ni sng sikit nak korek hehe

[Reply]
nurul said...

meck.blog ni lg best.nangis2 i gelak baca.hehe http://meriahuoll.blogspot.com/

[Reply]
Meck said...

haha betul. yg tu i follw gak tp jarang update kan

[Reply]
>