12 June, 2011

Magik Berteknologi (Video)

Marco Tempest ni bukan magician biasa. Dia guna teknologi seperti video, computer graphics & macam-macam lagi untuk buat magik. Orang panggil dia "The Virtual Magician" & dengan dia ni bukan ilusi optik dah, tapi technoillusionist. haha. Kat bawah ni video magik dia guna handphone biasa, Ipod Touch & Iphone. Bagi aku, magik paling best yang guna 3 biji Ipod tu, tapi yang lain best jugak. ok. bye. enjoy! kalau tak enjoy pun takpe. haha














4 comment (s):

yuyu aziz said...

amboi meck!

berlumba nak hapdet dengan i ye?

hahahah!

boring la i meck.....huhu

[Reply]
Meck said...

haha takde benda nak buat la yuyu. lepas dok jumpa benda best2 i update la haha

[Reply]
ken said...

quite cool :)

[Reply]
Meck said...

very cool!

[Reply]
>