18 June, 2011

Human Head Shaped Urns

 atau dalam Bahasa Melayu, Ketua tempayan-tempayan Manusia Shaped (google translate. haha)


Ini sebenarnya tempat simpan abu mayat yang menggunakan teknologi 3D oleh syarikat Cremation Solutions kat US.  Hanya 2 keping gambar diperlukan & kalau nak tambah rambut boleh jugak. hehe. Kos $2600. Ada ke orang nak? haha. Macam-macam..
link, link, link

4 comment (s):

pauline said...

LOL.. benda tu la yg akn buat sya tak dpt tidur malam.. XD

[Reply]
Meck said...

haha kan.creepy & sedih pun ada haha

[Reply]
fatin itu saya said...

eii. creepy. skeri meri!

[Reply]
Meck said...

mmg!

[Reply]
>