14 July, 2011

Tiny World in a Bottle (AWESOME 10x!!)

Hari tu aku post pasal Tiny Polaroids Magnet yang awesome tapi tiny hari ni lagi awesome. Direka oleh arkitek dari Jepun yang bernama Akinobu. Artwork yang teliti daripada couple dating kat park, dinasour, kapal layar sampailah kura-kura dalam air (macam real) semuanya awesome. Omedetto gozaimasu (?) !!












Ada lagi kat SINI.

13 comment (s):

MamaEma said...

cantik

[Reply]
said...

cantik. mesti orang yang buat tu kreatif n penyabar..hehe

[Reply]
Interesting Pictures said...

interesting artwork, and very creative

[Reply]
Nasuha Suhada said...

wahhhhhhhhh!! comel cute unik cantik!

[Reply]
Miss Y and Her World said...

gila awesome. sangat kreatif. ramainya orang-orang yang kreatif dalam dunia ni. kengkadang jeles lah pulok. hihi ;)

Seronok Ke Iklankan Diri Sendiri Dalam Facebook?
Tips : Cara Mudah Kantoikan Boyfriend Curang

[Reply]
cik tikah said...

nice! camne lah nk buat tuh kan. :)

[Reply]
ana raisya said...

comel sgt

[Reply]
amir aizat said...

ohsem!!

[Reply]
muz said...

mana maw beli ne??

[Reply]
nanad said...

fuyoh..comel gilos :O

[Reply]
Meck said...

@muz

x jual kot haha

[Reply]
Meck said...

thx semua yg komennn..cubalah buat sendiri pulak hehe

[Reply]
bella_bumbum said...

cute gilahhhh ! hehe follow youuu :)

[Reply]
>