20 June, 2011

Cara naik lif yang betul

jimat masa & tak payah jumpa orang. hehe -stumbleupon

13 comment (s):

pontianakk said...

btol ek.. xtaw pn. hehe. nnt leh try. :P

[Reply]
Meck said...

x try lg sbb xde lif yang berdekatan haha. try la!

[Reply]
kiwi said...

buleh ek, kena try. hehe tapi dalam lif ada cctv pulak, nanti kantoi :P

[Reply]
Tengku Nizam said...

kalau na p tingkat 4, kna naik tangga ek'?

[Reply]
Meck said...

kiwi: haha lupa pulak psl cctv.seumur hidup try la sekali hehe

nizam: bangunan kat atas ni xde level 4 kot. pekanya saudari. xperasan pun no 4 xde haha

[Reply]
Famili Ceria said...

wah...btol ker nie??kna try dekat kolej nie...kolej aku lif dia x der cctv..

[Reply]
Famili Ceria said...

mintak share...menarik jugak nih...

[Reply]
Meck said...

famili: cubala hehe. blh share..no prob

[Reply]
ken said...

mesti try :)

[Reply]
Anonymous said...

tkt tbe2 lif mgalamai komplikasi lalu rosak. tidaakkkkkkk!!!!!!

[Reply]
Meck said...

ken: yep!

Anon: haha x rosaklah.polis guna ok je hahaah

[Reply]
dia said...

i pernah buat tp tak complicated mcm ni. bila lif dh nak sampai kat level lain, cpt2 tekan close door. dia mmg xkan behenti. i slalu buat kat lif summit sbb buruk sgt! tp bukan semua lif ble buat.

satu lg, kalau salah tekan number n naak hilangkan number tu (or if budak2 gatai tgn p tekan semua floor), tekan lama2 number yg takmau tu smpai ilaang lampu.

selamat mencuba.

[Reply]
Meck said...

hang ni semua benda tau awal dr aku. hahaha. tips bagus ni. tq lisa! haha

[Reply]
>