06 June, 2011

Adinda Evans

UPDATE: dia tak delete blog lagi. delete post je. ini dia. lagi best dia lawan balik. wuish epic betul budak ni
UPDATE II: dia dah delete blog. lepas tu dengar kata dia nak berubah. tengoklah ni. haha. all the best!


isu hangat minggu lepas. baru nak komen hehe.

Adinda Evans adalah seorang kanak-kanak perempuan yang mengaku sudah tidak mempunyai dara. Paris Hilton pun takde buat announcement tau (ke ada?). masalahnya bukan pasal dia takde dara.. tapi pasal dia bagitau satu dunia. sebab kalau pasal takde dara tu sendiri mau tau la macam mana akhlak remaja dewasa ini. cewah.

dia dah delete blog dia. tapi pada siapa tak sempat baca, ni la kata-kata dia (sebagai pengajaran ye adik-adik)

"ni lagi 1 punyaa hal . aku tau dlm dunia ni tak ramai ponpuan ada DARA. skrg susa nk dpt girl yg ade dara . aku kesah ape org nk pggil aku bohsia ? lau kau mara org pggil kau bohsia , means betol la yg kau tu bohsia . sedar sedar la weh .. jgn ingat dlm dunia ni aku srg je tade dara ! pkir sbelum ckp . YEAHH . aku jujor la dgn korang , AKU DA PERNAH MAEN ! puas ? ade ke org nak mngaku mcm ni ? takkan punya .. bia org nak pandang hina kat kita . asalkan kita adeMARUAH DIRI ! thankyou :)"

tq blogcaripasal sebab sempat copy.

komen aku, dia ni tak matang lagi & tengah bengang dengan orang yang asyik panggil dia bohsia. bila bengang dia dah sampai otak, terkeluarlah ayat-ayat macam ni. apa dia tulis mungkin dia sendiri pun kurang faham. budak-budak macam ni, punishment yang sesuai ialah reformative. haha. hentam macam mana pun rasanya dia tak ambil port sebab buat sakit hati dia je. kan adinda. boo. harap-harap dia sedar la apa dia buat. kalau dah sedar pun, nasi dah jadi bubur sebab,

  1. walaupun dia dah delete blog tu, google je nama dia mesti keluar jugak apa dia cakap tu.
  2. hari tu sempat tengok blog dia, gambar besar gila, gambar bf semua ada. malu weh wa cakap lu. kalau ya pun nak announce, kenalah ada strategi.
  3. gambar semua dah tersebar luas, nanti macam mana bila bos tengok resume, dia kenal hang. kan dah kacau periuk nasi. macam mana nak cari rezeki?
  4. lupa, before kerja masuk U dulu. ha nanti kat U macam mana? confirm la takde kawan, kena pulau semua atau lagi teruk dari itu. bila takde kawan macam mana nak buat group assignment? takde orang nak group dengan hang. kan dah kacau pointer. ish ish ish.

tu la adik-adik, fikir dulu sebelum buat. ni namanya bila marah menguasai diri, sendiri yang binasa. jadi janganlah marah-marah. lepas tu, kalau tulis dalam diary takpe jugak, ni online. aduh. akak pun tak dapat nak tolong la dik.

ok. all the best la. fokus PMR tahun depan.

3 comment (s):

FH said...

Haha sekarang cuti sekolah, matilah dia kalau buka sekolah

[Reply]
Meck said...

haah la habeslaaaaaa

[Reply]
miny_butterflies said...

ade lagi la blog die..jz die tukar nme laen baby girl <3

[Reply]
>