04 April, 2011

hey & apartment

today

pang pum pum dush

hearing family lawak aku suka. tak amik video sebab aku ingat biasa je. spontan lagi pun, tak sangka pulak best.

tak jadi nak pergi ipoh sebab balik brunei. uh uh tak sabar!

aku jumpa ni tadi kat blog serius. best gila! sesuai jugak untuk aku. betul cakap dia, buat apa bazir duit bayar sewa rumah bulan-bulan. bagus bayar murah lepas tu duit tu boleh guna travel kan. kalau aku ditakdirkan buat pupillage kat KL, nak buat macam ni la. hehe. tapi masalahnya aku tak suka kemas. mesti semak. hurm. ok enjoy la video ni. SALUTE!

0 comment (s):

>