21 June, 2011

Cara meniru (test) dengan botol air (INFOGRAFIK)

Aku kata test sebab memang untuk test je. Masa final mana boleh bawa (kalau bawa pun obviouslah nak tengok haha). Idea ni memang best..printer + scanner memang dah ada. Lepas tu berbanding guna phone, yang ni boleh letak atas meja ie. tak payah nak tiru sorok-sorok. Aku boleh imagine dah aku letak nama-nama kes & seksyen kat situ. haha. Situ mana? Tengok ni.. niceeeeee! (dah terlambat, pasni takde test pun nak tiru)

- infothread

Amacam? Berani? Kalau tak cukup, letak lagi botol air banyak-banyak haha. Ok. bye!

6 comment (s):

thegenius101 said...

interesting but not practical. requires a lot of works

[Reply]
Meck said...

yeah but who knows maybe its worth it.. hehe

[Reply]
APAN said...

agak menarik...tpi kena teliti nak buat mende ni.kalau main taram je nanti boleh kantoi ma.haha...

harap x diamalkan la...

[Reply]
Meck said...

hehehe betul tu

[Reply]
yan said...

bernas idea ni..tp..mst obvious kan time nak tenung name kes ngan seksyen tu..sbb tulisan kecik..nak buat tulisan besar abehla org tau..hahahaha..

[Reply]
Meck said...

kna pandai tenung pulak lah ahaha

[Reply]
>