13 June, 2011

Blackberry Empathy



Pernah dengar tak? Hari ni first time aku tau pasal benda ni walaupun BB ni dah kecoh November 2010. Tapi BB ni bukan untuk dijual sebab ni projek sekolah Art Center College Design, Pasadena, California. Hebat! Handphone Wawasan 2020. haha. Sikit tahun lagi macam la kot handphone kan. Tapi macam fragile je, kalau bagi aku pakai, hari ketiga dah ada dalam penyodok.



Aku pun tak faham sangat macam mana dia berfungsi sebab malas nak faham. Apa yang aku senang faham dia tukar jadi jernih kalau dia tak aktif & lepas tu ada cincin. haha. ok. tunggu lagi 2, 3 tahun! Syabas bete!

6 comment (s):

shindosai said...

wow.. so cool. thanks for the info

[Reply]
Shiety Myra Chubbyra ;P said...

stylish sangat sampai xreti pakai pown susah jugak.. baik pakai nset biasa jer uhuhu

[Reply]
Meck said...

shindosai: yup welcome

Myra: tu la pasal..tgk la nnt in the future dah reti kot hehe

[Reply]
ken said...

wow.. looks like some diamond rock.. lol

[Reply]
Meck said...

yea they should change the design haha

[Reply]
Syuk Ry said...

giler style..
Akan Aku Milikinya !!

[Reply]
>