27 June, 2010

Miri-Brunei

datang miri nak buat medical check up. tapi kena tunggu result 2 hari pulak. tak jadi. penat saja. gambar ni saja ambil..before ni tak pernah pulak ambil gambar kat sini. haha. semua ni gambar lepas dah masuk sempadan brunei.
kastam miri

kastam brunei

ni baru lepas sempadan Miri

birthday sultan tak lama lagi..so banyak la banner macam ni..

pokok senget sebab kereta laju

pokok senget sebab kereta laju II

yang tu pasir putih..ntah macam mana boleh ada kat sini..

lagi pasir putih.. dengan tiang elektrik

tiang elektrik saja..

ni pantai jerudong..singgah beli ikan kat pasar..ikan semua fresh sebab tepi laut..

mister softly..van jual aiskrim..selalu parking kat sini..

ni la si aiskrim..sedap..cair dalam mulut..kat Msia takde

FYI Brunei-Miri ni kena lalu 2 sungai..dulu masa takde jambatan (naik feri) ada la dalam 6-8 jam kena q tunggu feri. sekarang 2 jam..kalau cuti sekolah 4 jam.

0 comment (s):

>